Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@15:20:18 GMT

واکنش امیر علی‌اکبری به اهانت تازه مبارز چچنی

تاریخ انتشار: ۲۳ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۶۱۲۶۲۷

امیر علی اکبری در واکنش به اهانت های مبارز چچنی گفت: صبر کنید ۱۹ آبان می‌روم سروقتش. آفتاب‌‌نیوز : توهین عجیب واخائف روس به امیر علی‌اکبری در صفحه شخصی‌اش در شبکه اجتماعی اینستاگرام با حمله تند کاربران ایرانی مواجه شد. صرف‌نظر از آن دسته از کاربران که سابقه بدی در فحاشی به دیگران دارند و در صفحه شخصی مبارز روسی هم به جان هم افتادند و رکیک‌ترین واژه‌ها را به یکدیگر نسبت دادند، اغلب کاربران ایرانی از واخائف خواستند از امیر علی‌اکبری عذرخواهی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رجزخوانی‌های واخائف چچنی برای امیر ایرانی از ماه‌ها قبل آغاز شد... همزمان با جهانی شدن آوازه امیر علی‌اکبری، مبارز روس که زادگاهش چچن است و سلطان قفس روسیه و کشور‌های استقلال یافته از اتحاد جماهیر شوروی نامیده می‌شود، احساس خطر کرد و شروع به کری‌خوانی برای امیر کرد. او یک بار هم از مبارزه با علی اکبری ترسید و خودش را به مصدومیت زد.
واخائف یک روز قبل از رویارویی امیر ایرانی و حریف لهستانی‌اش در مراسم معارفه این دو مبارز حاضر شد و دوباره برای علی‌اکبری کری خواند که امیر هم مقابل دوربین‌ها گفت: همین‌جا تو را شکست می‌دهم. روز مبارزه هم واخائف در سالن حضور داشت و پس از آن که شیر ایرانی پوست خرس لهستانی را کند، علی‌اکبری را تهدید کرد به زودی او را در قفس شکست می‌دهد. مبارزه بعدی امیر برای بردن کمربند با همین واخائف است و اگر آسیب‌دیدگی باقی‌مانده از مبارزه با خرس لهستانی اجازه بدهد، علی‌اکبری و واخائف حساس‌ترین مبارزه MMA را در قفس به نمایش می‌گذارند. در حالی که سازمان MMA برای این مبارزه بزرگ تبلیغ می‌کند، واخائف خط قرمز‌ها را زیر پا گذاشت و مرز‌های کری‌خوانی را با اهانت مستقیم به امیر علی‌اکبری جابه‌جا کرد. او که از ماجرای محرومیت مادام‌العمر مبارز ایرانی از کشتی به اتهام تکرار دوپینگ خبر دارد، در صفحه شخصی‌اش فیلمی از امیر علی‌اکبری را به اشتراک گذاشت و خطاب به او نوشت تو مایه شرمساری کشورت هستی... کاربران ایرانی هم با هجوم به صفحه شخصی واخائف، تأکید کردند امیر علی‌اکبری با رمز یا حیدر کرار، مایه افتخار ایران است.
دیروز وقتی با امیر علی‌اکبری تماس گرفتیم تا نظر او را درباره اهانت واخائف بپرسیم،گفت: «جوابش را نمی‌دهم، چون مردم جوابش را دادند. البته فحاشی به هیچ شخصی را تأیید نمی‌کنم و از مردم شریف ایران می‌خواهم در فضای مجازی از الفاظ رکیک استفاده نکنند، ولی دست تک‌تک‌شان را می‌بوسم که پشت من بودند و مقابل اهانت‌های مستقیم واخائف روس تنهایم نگذاشتند.»
علی‌اکبری تأکید کرد: «دوست ندارم وارد بازی واخائف شوم. او می‌خواهد از لحاظ روحی روانی من را به هم بریزد و همین اهانت‌هایش هم برای تضعیف روحیه است، ولی من جوابش را نمی‌دهم و به‌موقع می‌روم سروقتش! قبل از مبارزه با حریف لهستانی، چون حواسم به همین مبارزه بود و نمی‌خواستم تمرکزم به هم بخورد، زیاد به کری‌هایش واکنش نشان ندادم. بعد از مبارزه هم که آسیب دیده بودم و نتوانستم آن‌طور که دلم می‌خواهد خیلی جانانه به کری‌های واخائف واکنش نشان بدهم، اما اگر آسیب‌دیدگی پایم خوب شود، ۱۹ آبان در مبارزه رودررو جوابش را می‌دهم.» امیر علی‌اکبری که روز پیروزی مقابل خرس لهستانی آسیب دید، تا ۵، ۶ روز دیگر استراحت می‌کند و سپس تمرینات خود را آغاز خواهد کرد. اگر آسیب‌دیدگی پای امیر جدی نباشد، او را ۱۹ آبان در قفس مقابل واخائف روس می‌بینیم.
منبع: خبرورزشی
کد خبر: ۵۴۵۳۶۴ تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۳:۰۲

منبع: آفتاب

کلیدواژه: امیر علی اکبری مبارزه MMA

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۱۲۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالب‌زاده با وجود اهانت‌های گروه‌های مختلف، هیچگاه نه مردد شد و نه ترسید/زیست شهیدانه در زندگی نادر دیده می‌شد

همایش «قدس از چشمان آقای نادر» روز گذشته ۹ اردیبهشت ماه به مناسبت سالگرد عروج نادر طالب‌زاده در سالن سوره حوزه هنری با حضور تعدادی از چهره‌های فرهنگی و هنری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، همایش «قدس از چشمان آقای نادر» روز گذشته ۹ اردیبهشت ماه به مناسبت سالگرد عروج نادر طالب‌زاده در سالن سوره حوزه هنری با حضور تعدادی از چهره‌های فرهنگی و هنری برگزار شد.

حسن رحیم‌پور ازغدی سخنران افتتاحیه این همایش در توصیف ویژگی های منحصر به فرد نادر طالب‌زاده گفت: یکی از موارد، قدرت شخصیت او بود. هرکسی نمی‌تواند در خود، انقلاب شخصیتی ایجاد کند. اینکه فردی در شخصیت خود انقلاب کرده و فاعل باشد و نه منفعل، بیانگر قدرتمندی بودن او است.

وی افزود: طالب‌زاده از چه محیط و جایگاهی به چه محیطی  آمد؟ چند نفر مانند او را می‌شناسید که مسیری از زندگی در آمریکا و تحصیل در دانشگاه کلمبیا تا حضور در جبهه جنگ را پیموده باشد؟ همینطور جبهه بعد از جنگ.

ازغدی اشاره کرد: طالب‌زاده  با وجود اهانت‌هایی که از گروه‌های مختلف به او می‌شد، نه هیچ گاه مردد شد و نه ترسید. منبع جوشان ایمان او واقعا حیرت انگیز است.

این نویسنده بیان داشت: همه چیز در زندگی‌ای که در آمریکا داشت، برای او محیا بود؛ همان چیزهایی که همه آرزوی آن را دارند و برای آن حاضر هستند حتی خیانت کنند. 

دکتر مجید شاه حسینی، رئیس فرهنگستان هنر از دیگر مهمانان این همایش بود که تصریح کرد: ویژگی جالب در شخصیت نادر طالب‌زاده این بود که هرچه از او می کندند، بی‌تعلق‌تر می‌شد. هرچه از او دریغ می‌کردند، روحیه او با نشاط‌تر می‌شد. 

وی بیان داشت: جمله حاج قاسم سلیمانی «که باید شهید زندگی کنی تا شهید شوی» در شخصیت آقای طالب‌زاده صادق بود و ما زیست شهیدانه را در او دیدیم. بنابراین بنده قطعا معتقد هستم که ایشان در میان شهدا هستند. طالب‌زاده حتی نسبت به کسانی که به او بدی می‌کردند نیز حسن نیت داشت.

شاه‌حسینی در ادامه خطاب به جوانان گفت: سلوک هنری نادر طالب‌زاده را روز به روز مرور کنید. هرچه او جلوتر رفت، موحدتر و انقلابی‌تر شد.

رئیس فرهنگستان هنر در پایان اظهار داشت: نادر طالب‌زاده با این شیوه زندگی، حجت را بر همه ما تمام کرد. نه حق خستگی، نه دلشکستگی و نه توقع برای کسی باقی نگذاشت.

دکتر سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه این همایش بیان داشت: این روزها که شاهد خیزش دانشجویان و اساتید آمریکا بخصوص دانشگاه کلبمیا محلی که نادر عزیز در آن تحصیل کرده بود، در حمایت از مردم مظلوم غزه و فلسطین هستیم که البته مدعیان آزادی بیان با برخوردهای خشن و بی رحمانه، اساتید و دانشجویان را به شدت سرکوب و صدها نفر از آن‌ها را بازداشت کرده‌اند، بیشتر به یاد نادر عزیز می افتیم.

دکتر حسینی تاکید کرد: اگرچه نادر طالب‌زاده در آمریکا تحصیل کرد اما مثل غربزده‌ها مرعوب و مفتون تمدن مادی غرب نشد چرا که با بینش عمیق ماهیت واقعی صهیونیسم و امپریالیسم را بخوبی شناخته بود.

وی اظهار داشت: طبق سخن امام علی (ع) که فرمود: «رُبّ کلام انفذ من صولة» چه بسا سخنی که نفوذش از یورش و حمله کردن (نظامی) بیشتر باشد، لذا تاثیر کلام هنرمندانه در مواردی می‌تواند از جنگ و قدرت نظامی بیشتر باشد، همچنان که رهبر معظم انقلاب تاثیر رسانه را از موشک و پهباد افزون دانستند و حاج نادر عزیز از جمله کسانی بود که این مسئله را بخوبی درک کرده بود و حضورش در عرصه رسانه و هنر برای تحقق این هدف بود.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: اسم «نادر» برای مرحوم نادر ظالب‌زاده کاملا با مسمی بود و بر این باوریم که ایشان نادره‌ای در حوزه رسانه بود و با خوش فکری و انتخاب هوشمندانه جریان سازی می‌کرد. او بسیاری از اندیشمندان و متفکران غرب را می‌شناخت و از ظرفیت آن‌ها برای نقد و افشای ماهیت نظام سلطه استفاده می‌کرد.

رضا برجی، مستندساز حوزه جنگ، از دیگر سخنرانان همایش «قدس از چشمان آقای نادر» و طی سخنانی گفت: نادر این را درک کرد که تا ما نتوانیم فرهنگ ایرانی-اسلامی را توأما در کشورها گسترش دهیم، با مشکل مواجه هستیم.

وی اشاره کرد: در زمان آقای احمدی نژاد التماس کردیم یک رقم معقول به ما بدهند تا با کمک بچه‌های جهاد و روی زمینی که خود اهالی بوسنی در اختیار ما می‌گذارند، یک مسجد بسازیم، اما این پول را به ما ندادند. در همان زمان، سرهنگ قذافی پیش از سقوط خود یک مسجد نیمه کاره ساخته بود که اگر بخواهیم این هزینه را به امروز محاسبه کنیم، ۳۵ میلیارد می‌شود.  

این مستندساز بیان داشت: شرایط مدیریتی حوزه‌های فرهنگی ما، خیلی وحشتناک است و نادر این موضوع را نیز درک کرده بود. ما شروع به آموزش بچه‌های لبنانی در باغ فردوس کردیم و آن‌ها با همین آموزش چهار ماهه، شبکه المنار را تاسیس کردند. سپس اقدام به آموزش بچه‌های افغانی و بعد، بوسنیایی کردیم. اما مسئولین باغ فردوس را بستند و آن را به یک موزه تبدیل کردند. ما مطمئن شدیم که این اتفاق، حاصل جریان نفوذ است. این شبکه نفوذ، دقیقا می‌داند که در وزارت ارشاد باید چه کاری انجام دهد و در نتیجه، باغ فردوس را نابود می‌کند.

وی در مورد اهمیت حوزه مستند خاطرنشان کرد: در دنیا، یکی از مهم‌ترین بخش‌های شبکه‌های تلویزیونی، «مستند» است. همین بخش در تلویزیون ما، یکی از بی‌عرضه‌ترین بخش‌ها است. در کشورهای دیگر گفته می‌شود که اگر می‌خواهی فیلمسازی یادبگیری، اول چند فیلم داستانی بساز و بعد سراغ مستند برو؛ اما این سیر در کشور ما معکوس است. 

برجی ادامه داد: در مورد فیلم سینمایی داستانی هم موضوع آن مهم است. آیا ما باید از این خوشحال باشیم که ۸۰ میلیون نفر در کشور «فسیل» را تماشا کردند؟ واقعا چنین مواردی خوشحالی ندارد.

وی اظهار داشت: یکی از دغدغه‌هایی که نادر طالب‌زاده داشت، این بود که چرا دانشگاه‌های ما نسبت به سایر دانشگاه‌ها عقب است؟ چرا الان تمام دانشگاه‌های آمریکا و اروپا، فریاد غزه سر می‌دهند اما دانشجوهای ما بی‌خیال هستند. این اتفاق به دلیل بی‌خیال بودن مسئولین دانشگاه‌های ما است. 

برجی در پایان اشاره کرد: من یقین دارم نادر طالب‌زاده، فرج‌الله سلحشور و جمال شورجه، خط قرمز نفوذ را رد کردند و باید حذف فیزیکی می‌شدند.

دیگر خبرها

  • پایانی بر واکنش‌ها به جنجال نصیری نیست حمله تازه از یک اصلاح‌طلب
  • واکنش عرب ها به وانت نیسان ایرانی | ویدئو
  • دستاورد‌های اطلاعاتی گرانقیمت ایران پس از عملیات «وعده صادق»
  • واکنش عرب‌ها با دیدن نیسان طلایی ایرانی (فیلم)
  • واکنش عرب‌ها به وانت طلایی ایرانی
  • ماجرای جنجالی اهانت به امام خمینی (ره) در کتاب درسی هند؟
  • امیر دریادار ایرانی: کشتی‌های ایرانی را اسکورت می‌کنیم
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • طالب‌زاده با وجود اهانت‌های گروه‌های مختلف، هیچگاه نه مردد شد و نه ترسید/زیست شهیدانه در زندگی نادر دیده می‌شد
  • امیر جدیدی نقش تنیسور مشهور ایرانی را بازی می‌کند