Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-30@09:01:53 GMT

ضرر چند میلیون دلاری امیر علی‌اکبری به‌خاطر تحریم

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۵۶۳۱۱

ضرر چند میلیون دلاری امیر علی‌اکبری به‌خاطر تحریم

مبارز ایرانی حاضر در رشته MMA با بیان اینکه قطع همکاری با UFC آمریکا باعث زیان رسیدن به او شده است، گفت: تحریم‌ها اجازه نداد بتوانم برای این سازمان مبارزه کنم و مجبور به قطع همکاری شدم.

به گزارش مشرق، امیر علی‌اکبری درباره قطع همکاری با سازمان UFC آمریکا بدلیل تحریم‌های این کشور علیه ایران و عدم امکان انتقال پول به ایران، اظهار کرد: 6 ماه بود که با UFC در حال کلنجار بودیم تا راه حلی را برای این موضوع پیدا کنیم و بتوانیم مشکل را حل کنیم اما فایده‌ای نداشت و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که با توافق از این سازمان جدا شوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

قطع همکاری امیر علی‌اکبری با UFC به‌خاطر تحریم

فایتر ایرانی حاضر در رشته MMA در پاسخ به این سوال که آیا خسارتی هم از UFC برای قطع همکاری دریافت کرده یا خیر، گفت: نه متاسفانه نتوانستم خسارتی بگیرم، البته اقدامی هم برای گرفتن خسارت نکردم، چرا که بالاخره یک روز به UFC برمی‌گردم، به همین دلیل نخواستم که از ‌آن‌ها بد جدا شوم و درگیری ایجاد شود.

وی درباره اینکه با کدام سازمان قصد همکاری دارد، گفت: تازه قراردادم فسخ شده و هنوز با هیچ جا صحبتی نکرده‌ام. احتمال دارد در هر سازمان در هر کجای دنیا که بیشتر به نفعم باشد مبارزه کنم. هنوز این موضوع مشخص نیست و از روز دوشنبه مذاکراتم را آغاز خواهم کرد.

علی‌اکبری با اشاره به زیانی که بابت قطع همکاری با UFC متحمل شده است، گفت: آن‌ها من را 7 ماه عقب انداختند، با اینکه خیلی سخت تمرین کرده بودم اما نتوانستم مبارزه‌ای داشته باشم. این رشته هم ورزش و هم شغل من است و من هفت ماه هیچ پولی درنیاوردم.

مبارز ایرانی حاضر در MM افزود: من ورزشکار هستم و کاری با تحریم ندارم. من 6 سال جنگیدم که توانستم خودم را به این سطح برسانم. خیلی ها که سطحشان پایین‌تر از من است با سه چهار مبارزه به عضویت UFC در آمدند اما من که در بهترین سازمان‌های جهان با پیروزی‌هایی که داشتم رکورد جمع کردم باید از حضور در UFC به خاطر مسائل غیر ورزشی دوربمانم. به هر حال قسمت من این بوده و قطعا روزی مشکلات حل خواهد شد و به UFC خواهم رفت.

وی درباره دادن تست دوپینگ نیز گفت: هر ورزشکاری که بخواهد وارد UFC شود باید سخت‌ترین آزمایش‌ها را بدهد. آنها از من هم آزمایش‌های سختی گرفتند که خدا را شکر پاک بودم و مشکلی نداشتم. همه برنامه من بر اساس شفافیت و صداقت صورت گرفته و مستندات آن را نیز منتشر کردم اما هیچوقت فکر نمی‌کردم به خاطر تحریم حضور در UFC را از دست بدهم.

علی اکبری در پایان درباره مبلغ قراداد خود با سازمان UFC و اینکه آیا نمی‌شد با راهکارهایی برای انتقال پول اقدام می‌کرد وتحریم‌ها را دور می‌زد؟ گفت: مقدار پولی که قرار بود از UFC بگیرم میلیون دلاری بود و بحث 10 یا 20 هزار دلار نبود که به صورت دستی جابه جا کنم. وقتی قرار است پول عظیمی در این حد جابه جا شود قطعا مباحث مربوط به تحریم جلوی آن را می‌گیرد. هیچ ورزشکاری مبلغ قراردادش را اعلام نمی‌کند اما در همین حد بگویم که مبلغ قرارداد من میلیون دلاری و بالاتر از بسیاری از ورزشکاران حاضر در UFC بود.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز تحولات عراق روح الله زم تحولات لبنان امیر علی اکبری مبارزه ام ام ای یو اف سی تحریم ایران تحریم فایتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۶۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای ناظران درباره اصابت موشک ساخت کره‌شمالی به خارکیف اوکراین

ناظران تحریم‌های سازمان ملل متحد در گزارشی به کمیته شورای امنیت مدعی شدند بقایای موشکی که ۲ ژانویه در شهر خارکیف اوکراین فرود آمد، از یک موشک بالستیک سری Hwasong-۱۱ کره‌شمالی بود.

به گزارش ایسنا، در این گزارش ۳۲ صفحه‌ای که نسخه‌ای از آن دوشنبه به دست خبرگزاری رویترز رسید، آمده است ناظران تحریم‌های سازمان ملل «به این نتیجه رسیدند بقایای به دست آمده از موشکی که ۲ ژانویه ۲۰۲۴ در خارکیف اوکراین فرود آمد، از موشک سری «هوآسونگ-۱۱» (Hwasong-۱۱) کره‌شمالی ناشی می‌شود و این نقض تحریم تسلیحاتی کره‌شمالی است.»

هیئت‌های روسیه و کره‌شمالی در سازمان ملل در نیویورک به درخواست ناظران تحریم‌ها برای اظهارنظر درباره این گزارش پاسخ ندادند.

کره‌شمالی که به طور رسمی به‌عنوان جمهوری دموکراتیک خلق کره شناخته می‌شود، از سال ۲۰۰۶ تحت تحریم‌های سازمان ملل به دلیل موشک‌های بالستیک و برنامه‌های هسته‌ای خود قرار گرفته و این اقدامات در طول سال‌ها تقویت شده است. روابط نظامی پیونگ‌یانگ-مسکو هم بعد از جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ بیش از پیش تقویت شده اما طرفین جزئیات همکاری‌های خود را علنی نکرده‌اند.

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که سه ناظر تحریم‌ها اوایل ماه جاری برای بازرسی بقایای یافت شده به اوکراین سفر کردند و هیچ مدرکی دال بر ساخت این موشک در روسیه پیدا نکردند. آنها نمی‌توانستند به‌طور مستقل تشخیص دهند که موشک از کجا پرتاب شده و همچنین نمی‌دانستند چه طرفی آن را پرتاب کرده است.

با این حال آنها بعدا در گزارش ۲۵ آوریل به کمیته تحریم‌های کره‌شمالی در شورای امنیت مدعی شدند: «اطلاعات در مورد مسیر ارائه شده توسط مقامات اوکراینی، نشان می‌دهد که این موشک از داخل خاک فدراسیون روسیه پرتاب شده است. و اگر این موشک در کنترل نیروهای روسیه بوده باشد، اصابت در چنین نقطه‌ای احتمالا نشان‌دهنده این است که از سوی طرف‌های مرتبط با فدراسیون روسیه تهیه شده است. این می‌تواند نقض تحریم تسلیحاتی علیه کره‌شمالی باشد که سال ۲۰۰۶ معرفی شد.»

ایالات متحده و متحدانش، کره‌شمالی را به انتقال سلاح به روسیه برای استفاده علیه اوکراین متهم کرده‌اند، با این حالی مدرکی در اثبات ادعای خود ارائه نمی‌کنند. مسکو و پیونگ‌یانگ با اینکه سال گذشته متعهد شدند روابط نظامی خود را تعمیق کنند، هر دو این اتهامات را رد کرده‌اند.

در نشست شورای امنیت سازمان ملل در فوریه، ایالات متحده روسیه را به پرتاب موشک‌های بالستیک ارائه شده توسط کره‌شمالی علیه اوکراین در حداقل ۹ مورد متهم کرد. ناظران سازمان ملل همچنین گفتند که موشک‌های بالستیک سری هوآسونگ-۱۱ اولین بار در سال ۲۰۱۹ توسط پیونگ‌یانگ آزمایش شد.

روسیه ماه گذشته تمدید سالانه فعالیت ناظران تحریم‌های سازمان ملل را وتو کرد. این گروه به عنوان هیاتی متشکل از کارشناسان شناخته می‌شود که به مدت ۱۵ سال بر اجرای تحریم‌های سازمان ملل علیه کره‌شمالی به دلیل برنامه‌های موشکی و هسته‌ای این کشور نظارت داشته‌اند. ماموریت هیات کارشناسان فعلی امروز (سه‌شنبه) به پایان می‌رسد.

چند روز پس از حمله ۲ ژانویه، دفتر دادستانی منطقه خارکیف قطعاتی از موشک را در اختیار رسانه ها قرار داد و مدعی شد که این موشک با مدل‌های روسی متفاوت است و «ممکن است این موشکی باشد که کره‌شمالی تهیه کرده باشد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • ادعای ناظران درباره اصابت موشک ساخت کره‌شمالی به خارکیف اوکراین
  • بایدن: با مصر و قطر درباره آتش بس غزه همکاری می‌کنیم
  • امیر فخری: کسی نمی‌تواند نام «خلیج فارس» را جعل کند
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم